--> Ooh La La  
Ooh La La


   Monday, November 07, 2005  

HEY HO

   [ posted by yami @ 3:51 am ] [ ]



   Wednesday, September 07, 2005  

saya busan

   [ posted by yami @ 3:39 pm ] [ ]



   Tuesday, September 06, 2005  

haha..haritu beli tiket harga 291..tapi kredit card aje terima
so sy gatal nak gak wpun lee's travel offer 294
rupa2nya credit limit saya 250...byk kali la credit card sy dok reject 291 ni
lepas seminggu dah abis offer
so smlm dgn tak bestnya gi book ngn lee's travel..381
aii..balik ni kene kerja smpai dpt balik 90 tu
huh...

pengajaran; kalau tatau credit limit tu apa tanya la expert: org bank
jgn nak berteka teki ngn kawan n percaya yg itu jumlah yg boleh hutang
uhuuh

   [ posted by yami @ 10:42 am ] [ ]



   Monday, September 05, 2005  

SAYA DAH FREE DARI DEPRESSION!!!
so slama ni susah sgt nak change saya punya thought n perception so tukarlah situation
so bila saya dah rasa banyak optimistic then baru boleh tukar perception
sebab itu la saya ada 5 buku self-helf..muahahha
yg sgt banyak membantu saya

waaahhh...ok nak cerita..
ada sorg ni sakitkan hati saya..saya rasa yg dia benci saya..
saya je yg rasa sakit hati
dia tak tahu..n munking ya mungkin tak dia nak sakitkan hati saya
or mungkin dia nak tolong tapi cara dia tak sesuai
tapi...bila fikir balik dia selalu tolong saya
cuma dia agak tak reti nak tolong saya emotionally..
fuhhh

landlord tolong saya...kawan tolong..buat hidup saya lagi mudah
kalau nak rasa happy kene tolong diri sendiri la kan

saya tadek MUET!! cmana nak apply univ ni
kalau cam tu balik ni kena seat utk MUET la
hmmm

   [ posted by yami @ 11:57 am ] [ ]



   Thursday, September 01, 2005  

bosan ah
kene pindah rumah
rumah ni dah kosong tp still saya kat sini sbb nk guna internet
saya akan rindu tv..walaupun tv ngn saya samala mcm rokok
mungkin seronok masa tgk tapi dlm masa yg sama tak bagus
uh..tatau ah

bohsan nya saya..balik rumah nk gi usm la stay sana
dpt internet free..hehe..plg best ada manusia yg best
tp adik saya ni ada roomate lak
kenapa dia ada roomate?
sebab last year saya stay bilik dia dlm 1-2 minggu
lepas tu dia sgt rindu saya sampai demam- mak saya kata la
then terus cari roomate
romantiknya..haha

   [ posted by yami @ 4:53 am ] [ ]



   Monday, August 29, 2005  



adik saya.. sape tak pernah nampal adik saya... ni adik saya

   [ posted by yami @ 8:27 am ] [ ]



   Tuesday, August 16, 2005  

Wohoooo..
1 buku dah ada org beli
jual kat amazon..
yg pelik dia punya alamat; anti-virus lab kat helsinki
hmmm..tadek nama org..dia nak guna untuk company dia ke
database systems...
tak kisah..profit dpt sgtla best..

   [ posted by yami @ 11:15 am ] [ ]


Main Menu

Links

Imdb

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email
Messages(smilies)

Archives

06/01/2005 - 07/01/2005 07/01/2005 - 08/01/2005 08/01/2005 - 09/01/2005 09/01/2005 - 10/01/2005 11/01/2005 - 12/01/2005

Powered By:

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Design By:

=

website statistics

www.ehsany.tk